ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Όροι χρήσεως - Αποστολές
Οδηγίες Χρήσεως

METAL CONDITIONER – ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

FRICTION ELIMINATOR – ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΡΙΒΩΝ

HORSEPOWER IN A BOTTLE – ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

TECHNOLOGY THAT WORKS – Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ  X-1R

 

            Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείξατε στο επαναστατικό πρόσθετο μετάλλου X-1R® (LT-100®). Θα θέλαμε όμως, πριν το χρησιμοποιήσετε, να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες χρήσης για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

  1. Το X-1R® (LT-100®) δεν χρησιμοποιείται ΠΟΤΕ  μόνο του, αλλά πάντοτε σε συνδυασμό με το λιπαντικό λάδι που ήδη έχετε βάλει στο μηχάνημά σας.
  2. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το λιπαντικό σας λάδι, όπως κάνατε μέχρι σήμερα.
  3. Προσθέστε το X-1R® (LT-100®) λίγο λίγο, όταν το λιπαντικό έχει θερμοκρασία 20 οC και άνω, δηλαδή είναι καλύτερο να ζεστάνετε το όχημά σας πριν το προσθέσετε. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΜΙΞΗ, η οποία επιτυγχάνεται εύκολα όταν το X-1R® (LT-100®) είναι σε θερμοκρασία άνω των 20 οC. Δουλέψτε για 5 λεπτά τον κινητήρα και προσθέστε το υπόλοιπο, φροντίζοντας πάντα να μη ξεπερνάτε την συνολική επιτρεπόμενη στάθμη του λιπαντικού.
  4. Επειδή το  X-1R® (LT-100®) ΔΕΝ περιέχει TEFLON (PTFE) ή άλλα αιωρούμενα σωματίδια, δεν διαχωρίζεται και συνεπώς δεν είναι απαραίτητη η ανάδευση της φιάλης του X-1R® (LT-100®) πριν την προσθήκη στο λιπαντικό.
  5. Για ορισμένες εφαρμογές αναγράφεται διαφορετική αναλογία X-1R® (LT-100®) στο λιπαντικό μεταξύ της πρώτης και των επόμενων χρήσεων. Στην περίπτωση αυτή αναμιγνύουμε σύμφωνα με το ακόλουθο παράδειγμα : 1η  φορά που το χρησιμοποιούμε 6% κατ’ όγκο και για όλες τις επόμενες αλλαγές λαδιών κινητήρα μετά την πρώτη φορά 3% κατ’ όγκο. Δηλαδή την 1η φορά αναμιγνύουμε 60 ml/lt (κυβικά εκατοστά X-1R® (LT-100®) ανά λίτρο λαδιού) και από τη δεύτερη 30 ml/lt. Αν λοιπόν ο κινητήρας μας παίρνει 3,5 λίτρα λάδι, την πρώτη φορά θα βάλουμε 60 ml x 3,5 = 210 ml X-1R® (LT-100®). Όλες τις υπόλοιπες φορές, βάζουμε 30 ml x 3,5 = 105 ml, όταν αλλάζουμε τα λάδια μας.

     
    Τα παραπάνω ισχύουν τόσο για αυτοκίνητα όσο και για μοτοσυκλέτες. Το X-1R® (LT-100®) όμως είναι κατάλληλο για κάθε είδους μηχάνημα, για βιομηχανίες, πλοία, φορτηγά, αγροτικά μηχανήματα, εξωλέμβιες δίχρονες και τετράχρονες και γενικά για όλες τις εφαρμογές όπου το ζητούμενο είναι η προστασία των κινητήρων, η μείωση τριβών και φθορών, αλλά και η οικονομικότερη και χωρίς προβλήματα λειτουργία των μηχανημάτων.

    Παρακάτω θα βρείτε τις σωστές αναλογίες για διάφορες περιπτώσεις εφαρμογής. Μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε για περιπτώσεις ειδικών εφαρμογών. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας, για να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε ερώτημα σας, σχετικό με την αποτελεσματικότερη χρήση του πρωτοποριακού αυτού υλικού στην δική σας περίπτωση.

         ΟΡΟΛΟΓΙΑ

1ml=1 χιλιοστό του λίτρου=1 κυβικό εκατοστό

1Λίτρο=1000 ml =1000 κυβικά εκατοστά.

 

 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

 

Σε κάθε αλλαγή, προσθέτουμε απλά την ποσότητα Da Vinci (X-1R) στο λιπαντικό, στις αναλογίες που αναφέρονται παρακάτω για κάθε χρήση, φροντίζοντας να αναμιγνύονται καλά, το Da Vinci (X-1R) με το λιπαντικό. Για καλύτερη ανάμιξη, συνιστάται αυτή να γίνεται όταν τα υλικά έχουν θερμοκρασία 20ο C ή υψηλότερη.

 

1. ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΕΩΣ-(Βενζίνη ή DIESEL):

Προσθέτουμε λίγη λίγη την ανάλογη ποσότητα Da Vinci (X-1R) στο ζεστό λιπαντικό και δουλεύουμε τον κινητήρα για 5 λεπτά, ώστε να γίνει ανάμειξη.

(Να μη χρησιμοποιείται σε συμπλέκτες μοτοσυκλετών μετάλλου/μετάλλου)

 

2. ΔΙΧΡΟΝΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Ή ΕΞΩΛΕΜΒΙΩΝ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ:

Αναμιγνύουμε πρώτα καλά το Da Vinci (X-1R) με το λιπαντικό έξω από τον κινητηρα στη σωστή αναλογία και μετά προσθέτουμε το μίγμα λιπαντικού και Da Vinci (X-1R) στη μηχανή ή στο καύσιμο, ως συνήθως.


3. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ:

(όπου το ψυκτικό υγρό αναμιγνύεται με το λιπαντικό):

Αναμιγνύουμε το Da Vinci (X-1R) με το λιπαντικό έξω από το σύστημα στη σωστή αναλογία και μετά προσθέτουμε το μίγμα του λιπαντικού στο ψυκτικό υγρό όπως συνήθως.


4. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΤΙΜΟΝΙΑ:

Αναμιγνύουμε το Da Vinci (X-1R) καλά με το υδραυλικό υγρό στην σωστή αναλογία.


5. ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ, ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ

Προσθέτουμε απλά το Da Vinci (X-1R) σε ζεστό λιπαντικό στη σωστή αναλογία και ξεκινάμε άμεσα ώστε να γίνει η ανάμιξη.


6. ΡΟΥΛΕΜΑΝ, ΜΠΙΛΛΙΟΦΟΡΟΙ,ΕΔΡΑΝΑ

Χρησιμοποιείστε το γράσο βάσεως πολυουρίας (All Temperature Polyurea Grease), υψηλών αντοχών και θερμοκρασιών PCG/X-1R (LT-CS/EP-2)

 

 

                                              ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ

[ml Da Vinci (X-1R) ανά λίτρο λιπαντικού]

σε κάθε προγραμματισμένη αλλαγή λιπαντικού

                                                  

                                                     1ηΦΟΡΑ               ΕΠΟΜΕΝΕΣ
                                                                                                         ΑΛΛΑΓΕΣ     

1.KΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ                      60ml/Λίτρο                       30ml/Λίτρο 2. ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ             30ml/Λίτρο                       30ml/Λίτρο

    (Συνολικά maximum 120ml)                                                                                3. ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ           60ml/Λίτρο                        30ml/Λίτρο

4. ΜΗΧΑΝΗ 4ΧΡΟΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ        60ml/Λίτρο                        30ml/Λίτρο

5. ΜΗΧΑΝΗ 2ΧΡΟΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ        30ml/Λίτρο                        30ml/Λίτρο

6. ΕΞΩΛΕΜΒΙΑ 2ΧΡΟΝΗ ΜΗΧΑΝΗ               30ml/Λίτρο                        30ml/Λίτρο

7. ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ                                 30ml συνολικά               30ml συνολικά

8. AIR CONDITION                                      30ml συνολικά               30ml συνολικά

9. ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ - ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ                        60ml συνολικά               30ml συνολικά


ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. !!!!!

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα